Resda prireditev (še) nima kakšne tradicije, je pa, vsaj po izrazih sodelujočih, lepo uspela in hkrati obveza, da naslednje leto KBK spet bo.

Prijavljenih 98 tekačev oz. pohodnikov (ter ves organizacijaski aparat in gledalci) je danes videlo Blegoš v še lepših/boljših razmerah kot lani. Vzkipajoča pomlad, z zeleno bogati gozdovi pod Blegošem, ravno prav sonca, to so garanti, da se zjutraj splača spraviti iz horizontale in se odpraviti pod poljanski očak.

Zmagovalec Simon Alič nas ni prav nič presenetil, od njega smo kar pričakovali hitre in dolge korake, že lani neverjeten čas je letos izboljšal za dodatni dve minuti. Tudi ostalim sodelujočim se je kar mudilo na vrh in v dolino. Mihaeli Tušar se je po odstopu lanske zmagovalke ponudila priložnost, da je lahko kot prva na stopničkah izbirala med potico, ocvirkovco in kruhom. Tudi te dobrote, kot vse ostalo, so rezultat dela ljudi pod Blegošem.

Dovolj nakladanja, rezultati so že na voljo na spletnih straneh organizatorja www.sdmh.si, kjer si boste v naslednjih dneh lahko ogledali tudi foto utrinke druženja pod Blegošem.

Hvala vsem, da pa boste lahko še kdaj oz. še bolj uživali na naših prireditvah, Vas prosimo za povratne informacije, kje ga "kiksamo", kaj bi se še dalo popraviti, pa seveda tudi kakšno pozitivno radi slišimo.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com