KBK TRAIL 2024 + Prvenstvo Slovenije + Pokal Slovenije

LEP JE DAN, pravi naslov pesmi, ki jo poje znana slovenska pevka. Mi pa pravimo, Lep BO dan.
V soboto (18.5.2024) je pred nami 14. izvedba KBK TRAIL-a, letos spet sočasno tudi Prvenstvo Slovenije in Pokal Slovenije v kratkem trailu za veteranska kategorije (tisti nad 35).

Če so tile majski dnevi že utrujajoče mokri, pa v soboto kaže, da bo res lepo, idealno za tekaški praznik pod Blegošem. Škoda bi bila, da ves trud, ki ga že celo leto vlagamo v dogodek, odplakne pomladanska moča.
Je pa le lepše Blegoš občudovati v suhem, jasnem vremenu. Še ptički in potočki drugače žuborijo, ko jim pomaga "rumenjaček" gori na nebu.

Nekateri ste že prijavljeni, drugi še zbirate pogum, morda iščete varuško za svojega nadobudneža, sodelavca, da Vas zamenja v službi.
Kup povsem življenjskih razlogov, med katerimi pa najbrž že znate spretno vijugati. Saj ste vendarle tekači, pohodniki, narave željni rekreativci.

Prijave v Kopačnici (Poljanska dolina), kjer bo štart, zbiramo še neposredno pred tekmo.
Parking bo pripravljen, jutranja kava za lažji štart je tudi že nabavljena, poleg kave bo na pladnju najbrž tudi kaj sladkega.
Poleg celotne ekipe organizatorja, Vas vabita tudi dve družbi, ki nam pomagata na okrepčevalnicah, kolegi iz Podbrda-PTRF in ekipa KRIŠKA TRAIL. Kje bosta pozicionirani, kaj pripravljata za Vas udeležence, boste videli, če pridete?

Se vidimo v soboto zjutraj na štartu KBK TRAIL-a!

sponzor sponzor sponzor sponzor sponzor sponzor sponzor sponzor sponzor sponzor

 

sponzor sponzor sponzor sponzor sponzor

RAZPIS

Objavljamo razpis za KBK trail.

Preberi več ...

KONTAKT

Za vsa dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonsko številko 031 391 354 (Boštjan Jezeršek)

FOTO

Vabljeni k ogledu fotografij z zadnjega KBK-ja.

Ogled fotografij ...

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com