slhrenfrdehuit

Organizator
Športno društvo MARMOR HOTAVLJE, Hotavlje 94, 4224 GORENJA VAS

Datum (časovni okvir) in kraj samoizvedbe
27. 4. - 15. 5. 2021, štart in cilj v Kopčnici (46.132325, 14.076292)
(cca 5 km iz Hotavelj v Poljanski dolini, v smeri Leskovice proti smučišču Cerkno, parkiranje omogočeno neposredno ob štartno-ciljnem prostoru)

Prijave
Internetne prijave na kbk.sdmh.si do vključno 15.5.2021 - Štartnina: 10,00 €

KATEGORIJE:
Zaradi trenutnih epidemioloških razmer letos KBK trail ni tekmovalne narave, v samoizvedbeni obliki. Edino merilo za veljavnost "rezultata" sta udeležba in izvedba, preteči/prehoditi KBK trail traso. Merjenja časov s strani organizatorja ni.
KBK trail 2021 naj bo torej izziv za rekreativce in hkrati njihova podpora organizatorju, ki tudi v zahtevnih časih misli na svoje zveste udeležence.

Karakteristike proge (proga, profil)
Trasa proge se vije po pobočjih in urejenih poteh ter stezah Blegoša. (Kopačnica - Leskovica - parkirišče Ogradi - gozdni plato Prva ravan - vrh - koča Blegoš - parkirišče Murave - Robidnica - Krnice - Kopačnica)
Predstavitev proge na kbk.sdmh.si!

Splošna določila
Udeleženci morajo upoštevati vse cestno prometne predpise, navodila glede morebitnih zapor zaradi popravil ceste ali sečnje v gozdu ter ostale predpise, ki veljajo za uporabnike gozdnih in planinskih poti.
Udeleženci sodelujejo na lastno odgovornost.
Organizator ne odgovarja za škodo, ki bi jo udeleženec povzročil sebi, soudeležencu ali tretji osebi.
V času trajanja akcije bo trasa KBK trail izziva označena, za pomoč bo pripravljen tudi elektronski zapis trase, primeren za pametne ure / telefone.
Organiaztor si pridržuje pravico do spremembe tega razpisa.

Nagrade
Vsak udeleženec, ki bo do 23.5.2021 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. poslal elektronsko sled ali slikovni dokaz, da je v določenem časovnem okviru v samoizvedbi pretekel oz. prehodil KBK trail traso, bo za nagrado dobil spominsko majico KBK trail 2021.

Informacije
Boštjan Jezeršek (031/391-354), Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kbk.sdmh.si

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com